Joululahjoitus Itämerelle

 Tykkää

Kuten viime kesänä kaikki näimme, Itämeri on pahasti rehevöitynyt ja voi huonosti. Sen pelastaminen ei kuitenkaan ole mahdotonta. Lahjoittamalla joululahjarahat John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille, yrityksenne on mukana vähentämässä merta rehevöittävää ravinnekuormaa ja näin toimimassa terveemmän Itämeren puolesta.

Tarjoamme tukijayrityksille vastineeksi erilaisia materiaaleja, joilla voi viestiä joululahjoituksen kohteesta sidosryhmille. Materiaalit on esitelty tämän sivun lopussa.

Haluatko tukea toimintaamme yksityishenkilönä? Pelasta pala Itämerta täällä: www.puhdasmeri.fi.

Ohjeet joululahjoituksen tekoon

Pyydämme yritystänne ilmoittamaan joululahjoituksesta oheisella lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen saatte käyttöönne joululahjoittajien materiaalit (jos ette saa sähköpostia, tarkistattehan myös roskapostikansion). Joululahjoituksen voi tehdä suoraan keräystilille FI54 1596 3000 0765 15 /John Nurmisen Säätiö ja kirjoittamalla viestikenttään ”Joululahjoitus” tai pyytämällä meiltä laskun.

Ilmoitamme joululahjoituksemme

 

Vaihtoehtoisesti voitte pelastaa palan Itämerta osoitteessa www.puhdasmeri.fi. Saatte vahvistusviestin mukana tulostettavan diplomin. Pelastetun palan voi jakaa myös sähköisesti esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa. Alusta mahdollistaa lahjoitukset 10 eurosta ylöspäin.

Yhteydenotot joululahjoituksiin liittyen:

Heidi Sairanen
Varainhankinnan koordinaattori
heidi.sairanen(at)jnfoundation.fi
+358 (0)50 471 1078

Erkki Salo
Varainhankintajohtaja
erkki.salo(at)jnfoundation.fi
+358 (0)40 728 1859

Joululahjoittajien materiaalit

Saatte käyttöönne seuraavat materiaalit, joita voitte käyttää omassa viestinnässänne. Materiaalit ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sähköinen joulukortti

kortissa on paikka omalle logollenne, jonka voitte halutessanne itse lisätä joulukorttiin

Bannerit

yrityksen verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan (eri kokoja)

Sähköpostiallekirjoitus

soveltuu myös verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan