Eri lahjoitustavat

 Tykkää

Kertalahjoitus

Kertalahjoitus on yksinkertaisin tapa tukea John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita. Lahjoittaminen ei sido mihinkään ja voit halutessasi tilata uutiskirjeen, jonka kautta on mahdollista seurata hankkeiden etenemistä.

Tee kertalahjoitus 

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana tuet Puhdas Itämeri -hankkeita joka kuukausi itse valitsemallasi summalla.

Tee kuukausilahjoitus

Merkkipäiväkeräys

Juhliessasi merkkipäivääsi voit kohdentaa huomionosoitukset puhtaammalle Itämerelle. Käynnistämällä merkkipäiväkeräyksen kannustat onnittelijoita lahjan hankkimisen sijaan lahjoittamaan Puhdas Itämeri -hankkeille.

Aloita merkkipäiväkeräys

Muistokeräys

Muistolahjoituksella voit kunnioittaa edesmenneen muistoa ja samalla olla mukana säilyttämässä Itämerta tuleville sukupolville. Mikäli yhteistä keräystä ei ole järjestetty voit myös tehdä muistolahjoituksen.

Aloita muistokeräys

Testamenttilahjoitus

John Nurmisen Säätiö ottaa vastaan testamenttilahjoituksia.

Tee testamenttilahjoitus

TILISIIRTO

John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille voi tehdä lahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla. Lahjoituksesi avulla vähennämme Itämerta ja erityisesti Suomenlahtea rehevöittäviä ravinnepäästöjä ja edistämme Itämeren muiden ympäristöongelmien ratkaisemista.

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI54 1596 3000 0765 15
SWIFT: NDEAFIHH

Osallistu meren tarinan välittämiseen. Tue työtämme, jossa tuotamme merellistä kulttuurisisältöä, julkaisemme kirjoja ja järjestämme näyttelyitä sekä tapahtumia.

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI32 1596 3000 0765 23
SWIFT: NDEAFIHH

John Nurmisen Säätiön merikulttuuri- ja Itämeren suojelutyölle voi tehdä myös yleislahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla. Lahjoituksesi avulla toteutamme tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI06 1214 3000 1122 96
SWIFT: NDEAFIHH