Muistokeräys

 Tykkää

Voit kunnioittaa muistolahjoituksella edesmenneen muistoa. Yhteisellä keräyksellä voidaan kukkien tai muistoadressien sijaan tukea työtä Itämeren säilyttämiseksi myös tuleville sukupolville.

Välitämme omaisille tiedon keräykseen osallistuneista sekä muistolahjoituksen tuottaman yhteissumman. Tiedot lähetetään noin kaksi viikkoa muistotilaisuuden jälkeen.

Muistokeräyksen perustaminen on vaivatonta. Jos haluat perustaa keräyksen, täytä tarvittavat tiedot alla.

Jos erillistä keräystä ei ole järjestetty, voit kunnioittaa muistoa tekemällä lahjoituksen. Lahjoituksen voit tehdä täältä.

Muistokeräyksen perustaminen:

Muistokeräyksen perustajana voi toimia esimerkiksi edesmenneen lähiomainen. Vainajaa muistavien henkilöiden lahjoitukset ohjautuvat hänen perustamaansa keräykseen. Muistolahjoituksen perustamisen jälkeen voi lahjoitusmahdollisuudesta kertoa esimerkiksi kuolinilmoituksessa. Keräystili on John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden keräystili FI54 1596 3000 0765 15.

  • Täytäthän alla olevat tiedot, jotta saamme tarvittavat tiedot muistolahjoitusten seuraamista varten. Osoitetiedot ja muistotilaisuuden päivämäärä ovat tarpeen, jos haluat tiedon keräyksen loppusummasta ja keräykseen osallistuneista henkilöistä.
  • Pyydä muistolahjoituksen tekevää kirjoittamaan tilisiirtolomakkeen viestikohtaan seuraavat tiedot:
  • Edesmenneen nimi
  • Muistajan / muistajien nimet

Näin osaamme kohdentaa lahjoitukset oikeaan keräykseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.