Yritysyhteistyö

 Tykkää

Itämeren suojelu on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. Tukemalla Puhdas Itämeri -hankkeita yritykset ovat mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista ympäristönsuojelutyötä. Hankkeiden yritysmaailmasta lainattu toimintamalli sopii hyvin monen yrityksen ajattelutapaan. Yritykset saavat lisäksi yhteistyön puitteissa tietoa Itämerestä, sen tilasta sekä toimenpiteistä tilan parantamiseksi.

Mahdollisia tukimuotoja ovat mm:

  • Rahalahjoitukset
  • Pro bono -työ
  • Laitteisto- ja välinelahjoitukset
  • Mediatilalahjoitukset
  • Tuotemarkkinointiyhteistyöstä sovitaan tapauskohtaisesti

Puhdas Itämeri -hankkeet tarjoavat kumppanilleen:

  • Mahdollisuuden olla mukana parantamassa Itämeren tilaa kustannustehokkaasti, esimerkiksi merkittävissä ravinnepäästövähennyskohteissa.
  • Kattavat tiedot projektien tavoitteista, tuloksista ja varojen käytöstä. Tiedot löytyvät verkkosivuilta, vuosikertomuksesta sekä kaksi kertaa vuodessa tukijoille lähetettävästä tukijaraportista.
  • Tukijayritykset voivat näkyä Puhdas Itämeri -hankkeiden tiedotuksessa ja verkkosivuilla yhteistyön laajuudesta riippuen. Kaikki yli 1000 euron lahjoituksen tehneet yritykset luetellaan verkkosivuilla.

RAHALAHJOITUKSET

TILISIIRTO

Puhdas Itämeri -hankkeille voi tehdä lahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla:

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI54 1596 3000 0765 15
SWIFT: NDEAFIHH

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS

Yritykset voivat tehdä merkkipäivälahjoituksen Puhdas Itämeri -hankkeille juhlistaessaan esimerkiksi pyöreitä vuosia. Merkkipäivälahjoitukset otetaan huomioon tukijakategorisoinnissa.

KERÄYSHAASTE / NÄKYVYYS SÄHKÖISELLÄ LAHJOITUSALUSTALLA

Yritykselle voi myös perustaa Tiimi tai Poiju -keräyksen sähköiselle lahjoitusalustallemme.

Poiju: Voit merkitä lahjoitusalustan kartalle oman Poiju-pisteesi sekä haastaa ja kannustaa omia yhteistyökumppaneitasi tekemään Itämeri-lahjoituksen Poijusi läheisyyteen. Poijun luomisen yhteydessä on tehtävä vähintään 200 euron lahjoitus ja se on näkyvillä kartalla yhden vuoden. Luo Poiju.

Tiimi: Tiimit ovat yhteisen harrastuksen, veneseuran tai yrityksen ympärille muodostuneita ryhmiä, jotka kilpailevat leikkimielisesti aktiivisimman lahjoittajan tittelistä. Luo Tiimi.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä:

Erkki Salo
Varainhankintajohtaja
+358 (0)40 728 1859
erkki.salo (at) jnfoundation.fi