Loki-palvelu

 Tykkää

Loki on John Nurmisen Säätiön toteuttama kaikille avoin ja maksuton verkkopalvelu. Loki kokoaa kartalleen kansalaisten ja merellisten organisaatioiden jakamia tarinoita, museoiden kiinnostavimpia sisältöjä sekä parhaita retkikohdevinkkejä Suomen rannikoilta ja saaristosta. Karttapohjainen Loki-palvelu on suunniteltu mahdollisimman sujuvan ja yhteisöllisen käyttökokemuksen ympärille. Kuka tahansa voi kiinnittää Lokin kartalle oman meritarinansa. Palveluun voi uppoutua myös vain selailemalla muiden lokimerkintöjä, mikäli oman tarinan lisääminen ei houkuttele.

Säätiön kumppaneina projektissa ovat olleet Ahvenanmaan merenkulkumuseo, Merikeskus Forum Marinum, Rauman merimuseo ja Suomen merimuseo. Projekti on rahoitettu Jane ja Aatos Erkon Säätiön, Weisell-säätiön sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston avulla.

Haluatko kurkistaa kulisseihin? Seuraa Loki-tiimin työskentelyä ja tuoreimpia uutisia lukemalla Lokikirjoituksia -blogia.

Sukella Lokin kartalle

ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme palautetta palvelusta ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen loki(at)jnfoundation.fi.

liity merelliseen yhteisöömme

Vinkkaamme parhaimmat Loki-sisällöt somessa. Liity merelliseen yhteisöömme: Facebook, Twitter, Instagram: @lokistories #lokistories

Tilaa Loki-kirje sähköpostiisi ja pysyt kartalla! Noin 5 kertaa vuodessa lähetettävässä Loki-kirjeessä vinkataan parhaimmista Lokin retkikohdevinkeistä ja sisällöistä, kerrotaan palvelu-uudistuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Tilaa kirje lähettämällä sähköpostia osoitteeseen loki(at)jnfoundation.fi. Kirjoita otsikoksi ”Loki-kirje”.

yrityksille ja organisaatioille

Kuva: Lasse Lecklin

Loki on kaikille kansalaisille, organisaatiolle ja kaupallisille yrityksille ilmainen. Rekisteröityminen sekä merkintöjen selailu ja tekeminen on siis maksutonta.

Lokin avulla organisaatiot tavoittavat helposti ja maksutta saaristossa sekä rannikolla vapaa-aikaa viettävät ihmiset. Mikäli organisaationne tavoitteisiin kuuluu viestintä Lokin kohderyhmälle, kannattaa siis ehdottomasti käyttää Lokia julkaisukanavana.

Lokimerkinnät tallentuvat Lokin verkkosivustolla tietokantaan, jota käyttäjät voivat selata kartan, asiasanojen ja hakukentän avulla. Lisäksi Loki nostaa lokimerkintöjä ja niiden tekijöitä aktiivisesti esiin myös sosiaalisen median kanavissaan – voit tavoittaa tuhansia ihmisiä jo yhdellä lokimerkinnällä. Loki on myös hyvä tapa olla aktiivisemmin vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Loki on yleishyödyllinen palvelu, jonka tarkoituksena on vahvistaa yhteyttä ihmisen ja kulttuuriperinnön välillä ja luoda meren ystäville kiinnostava ja aktiivinen yhteisö.

Lisätietoja ja yhteydenotot liittyen Loki-hankkeeseen:

Anne Mäkijärvi
Myynti- ja markkinointipäällikkö
etunimi.sukunimi@jnfoundation.fi
+358 (0)40 553 5835

Oona Lavonsalo
Tiedottaja
+358 (0)50 434 4879
etunimi.sukunimi@jnfoundation.fi

Anna Herlin
Projektipäällikkö, Loki-hanke
vanhempainvapaalla