Bemärkelsedagsinsamling

 Gilla

Fira din födelsedag, bröllopsdag, examen eller någon annan bemärkelsedag genom att starta en insamling för Östersjön. När du firar din bemärkelsedag kan du be gratulanterna att göra en donation till Ett Rent Östersjön-projekten i stället för att ge dig gåvor.

Anvisning

Styr hyllningarna på din bemärkelsedag till Ett Rent Östersjön-projekten genom att i samband med inbjudan ange uppgifterna för insamlingskonto. Till exempel:

Jag firar min 50-årsdag den xx [månad] 20xx. I stället för blommor och hyllningar önskar jag att ni stöder John Nurminens Stiftelses projekt Ett Rent Östersjön.

Kontonummer: FI54 1596 3000 0765 15
Betalningsmottagare: John Nurminens Stiftelse
Meddelande: Bemärkelsedagsdonation ”Sven Svensson 50 år”

Företag kan också göra donationer i anslutning till bemärkelsedagar till projekten Ett Rent Östersjön som John Nurminens Stiftelse driver till exempel när de firar jämna år. Företaget ber att hyllningarna riktas till projekten Ett Rent Östersjön genom att i samband med inbjudan ange uppgifterna för insamlingskonto och det egna meddelandet. Meddelande om ett företags bemärkelsedagsinsamling kan skickas med blanketten nedanför.

Du kan lämna information om din bemärkelsedag genom att fylla i uppgifterna nedan

Vi skickar ett diplom, en förteckning över alla som donerat och slutsumman för insamlingen cirka två veckor efter bemärkelsedagen.

Fyll i dina övriga önskemål i fältet för ytterligare uppgifter på blanketten för kontaktinformation.

  • Exempel "Sven Svensson 50 år"
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.